Transport și Livrare

TRANSPORT ȘI LIVRARE

ROMÂNIA: transport și tarife

 

Expediem pe întreg teritoriul României prin intermediul partenerului nostru SAMEDAY - pentru expedițiile naționale și pentru expedițiile în București.

 

TARA

COD

FIRMA DE CURIERAT

TAXĂ TRANSPORT

Romania - expediții naționale

RO

SAMEDAY

17.00 RON

 

Comenzile sunt expediate de luni până vineri. Comenzile plasate în weekend sau de sărbători legale sunt procesate în următoarea zi lucrătoare. Cu toate acestea, curierii noștri fac tot posibilul pentru a livra coletele în funcție de programul dumneavoastrî.

 

Țările în care livrăm

Timp de livrare

Zile în care nu se fac livrări

România

Pânâ la 14 zile lucrătoare

Expedierea produselor durează până la 14 zile lucrătoare, iar coletele sunt livrate in intervalul 10.00 - 18.00. Zilele lucrătoare sunt de Luni - Vineri, se exclud sâmbetele, duminicile și sărbatorile legale.

 

După înregistrarea unei comenzi, veți primi un e-mail automat care confirmă detaliile comenzii. Comanda dvs. va fi apoi procesată de echipa noastră și veți primi un e-mail de confirmare a expedierii. 

CONDIȚII DE RETUR:

Puteți returna produsele comandate în termen de 14 zile de la primirea coletului asigurându-vă că:

  • Anuntați Sc ICS HAUTE COUTURE SRL de intenția dvs. de retur.
  • Articolele trebuie returnate în termen de 14 zile de la livrare.
  • Articolele nu prezinta urme de purtare sau spălare (și nu prezintă semne de transfer de orice machiaj sau alte pete);
  • Articolele sunt în starea în care au fost primite, nu prezintă defecte. 
  • Costul returului trebuie plătit de client.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a scădea din valoarea returului cheltuielile necesare pentru recondiționarea produsului/produselor.

Potrivit legislației în vigoare (ordonanța de urgentă 34/2014) privind produsele achiziționate la distanța, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice din momentul primirii produsului sa ne anunțați de intenția dumneavoastră de retur. Dreptul de retur este valabil atât ăn cazul persoanelor fizice cât și celor juridice.

 

Vă rugăm să transmiteți retururile prin curier la adresa:

SC ICS HAUTE COUTURE SRL

Strada Maximilian Popovici, nr. 62 A, Oraș Topoloveni, județul Argeș , cod poștal 115500, România

 

Completați formularul de retur primit in colet și puneți-l în cutie alături de produsul/produsele pe care doriți să le returnați.  

Vom rambursa prețul pe care l-ați plătit pentru articolele achiziționate de pe site-ul www.iviexclusiv.ro, luând în considerare reducerile aplicate în momentul achiziției. Rambursarea banilor se va face utilizând aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o în momentul achiziției. Retururile primite în afara intervalului de timp menționat anterior nu vor fi acceptate.

Cele de mai sus nu va afectează drepturile legale.

Retineți că această politică se aplică numai articolelor pe care le-ati achiziționat de pe site-ul www.iviexclusiv.ro. Pentru articolele achiziționate din alte surse, va trebui să verificați politicile de returnare ale sursei aplicabile.