Termeni și condiții

Termeni si Conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.iviexclusiv.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm sa parcurgeți toate secțiunile următoare.

APLICAREA ACESTOR CONDIȚII

Acest document reglementează modul în care folosim și protejăm informațiile personale ale Clienților si Utilizatorilor, din momentul in care se inregistreaza pe site sau la navigarea pe www.iviexclusiv.ro .  Utilizarea acestui site indica faptul ca acceptați Termenii si condițiile noastre împreuna cu Politica noastră de confidențialitate, indiferent daca alegeți să vă înregistrați sau nu. Dacă nu acceptați acesți Termeni și condiții, nu utilizați acest site web.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile de mai jos înainte de a comanda orice produse de pe site-ul nostru.

INFORMATII DESPRE NOI

www.iviexclusiv.ri este un site administrat de SC ICS HAUTE COUTURE, adresa noastră de e-mail sunt: icshautecouture@gmail.com. Programul personalului magazinului online IVI EXCLUSIV este de LUNI până VINERI, între orele 09.00 - 16:30.

MODIFICĂRI

SC ICS HAUTE COUTURE își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertelor, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, SC ICS HAUTE COUTURE își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

Verificați în mod regulat aceasta pagina pentru a lua in considerare modificările pe care le-am făcut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs. Noi nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice conținut de pe el nu va fi lipsit de erori sau omisiuni.

Contactați-ne dacă aveti întrebări referitoare la acesți Termeni și condiții.

PREVEDERI GENERALE

Prin utilizarea site-ului www.iviexclusiv.ro, în conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, declarați ca sunteți de acord cu Termenii și condițiile enuntate aici, respectiv cu preluarea și prelucrarea datelor dumneavoastra de către Furnizor, în scopul administrării calității de Utilizator al site-ului si/sau a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la plasarea unei comenzi.

Totodată, declarați că sunteți de acord cu primirea de comunicări și notificări din partea Furnizorului pentru realizarea activitaților de comunicare și marketing prin e-mail. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal se aplică și în perioada ulterioară încetării calitații de membru și/sau client al www.iviexclusiv.ro , respectiv după încetarea contractului de vânzare-cumpărare cu Furnizorul, in scopuri de comunicare oferte prin e-mail.

În conformitate cu legea menționata mai sus, aveți drept de acces, de opoziție și de intervenție asupra datelor dumneavoastră, și puteți exercita aceste drepturi adresându-vă direct Furnizorului. Dacă aveți întrebări referitoare la acesți TERMENI ȘI CONDIȚII, vă rugăm ca înainte de a vă înregistra ca membru sau de a plasa o comandă, să ne contactați la adresa de e-mail icshautecouture@gmail.com sau telefonic la +4 0765 558 555.

www.iviexclusiv.ro prin S.C. ICS HAUTE COUTURE S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica periodic Termenii și condițiile prezente,  obligativitatea de a verifica actualizările revenindu-le Clienților si Utilizatorilor.

ACCESAREA SITE-ULUI

Site-ul nostru este disponibil gratuit. Nu garantam faptul ca site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil sau permanent.  Accesul la acest site este permis temporar si ne rezervam dreptul de a modifica informații de pe el sau de a il suspenda fără notificare. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site nu va fi disponibil într-un anumit moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite secțiuni ale site-ului sau la întregul site.

CONTUL TAU

Dacă vă alegeți sau primiți un cod de identificare de utilizator al www.iviexclusiv.ro, o parola sau orice alta informație, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie tineți astfel de informații confidențiale.  De asemenea, sunteți responsabil pentru restricționarea accesului la computer și / sau la adresa de e-mail pentru a împiedica accesul neautorizat la contul dvs. www.iviexclusiv.ro .

Avem dreptul sa dezactivăm oricând orice cod de identificare a utilizatorului sau parola, fie ca sunt alese de dvs. sau furnizate de noi, dacă în opinia noastră nu ați respectat niciuna dintre prevederile acestor Termeni și condiții.

DESCRIERE ȘI DISPONIBILITATE

Luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că detaliile, mărimile și descrierile produselor prezentate pe acest site sunt cât se poate de exacte și complete, însâ pot exista diferențe între acestea și produsele în sine. Toate produsele sunt un funcție de stocul disponibil.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate Drepturile de proprietate intelectuală în ceea ce privește Produsele Atelierului IVI EXCLUSIV sunt detinuțe de noi în mod absolut. Suntem proprietarul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală de pe site-ul www.iviexclusiv.ro și a informațiilor publicate pe acesta. Aceste informații protejate de legile privind drepturile de autor, trademark și alte drepturi înregistrate și neînregistrate din intreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Nu trebuie să utilizați nicio parte a conținutului de pe site-ul www.iviexclusiv.ro în scopuri comerciale fără a obține o licența de la noi. Dacă imprimați, copiați sau descarcați orice parte a site-ului nostru în afara celor puse la dispoziție de noi în scopul informării și a dreptului de retragere (ex. Formularul de Retur), incălcând acești termeni de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va inceta imediat și, la alegerea noastra, trebuie să returnați sau să distrugeți orice copie a materialelor pe care le-ați facut.

Deși depunem eforturi rezonabile pentru actualizarea informațiilor de pe site-ul nostru, nu oferim nicio garanție că tot conținutul de pe site-ul nostru este corect, complet sau actualizat.

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ

Vă garantam ca orice produs achiziționat de la noi prin intermediul site-ului www.iviexclusiv.ro  este de o calitate satisfacătoare și corespunde în mod rezonabil tuturor scopurilor pentru care produsele de acest tip sunt furnizate în mod obișnuit. Răspunderea noastră pentru pierderile pe care le suferiți ca rezultat al încalcării acestui contract este strict limitată la prețul de achiziție al produsului pe care l-ați cumpărat. Ne declinam orice garanție de orice fel (exprimată sau implicită) în legatură cu produsele.

Nu vom fi raspunzători fața de niciun utilizator pentru orice pierdere sau deteriorare, fie in contract, delictuala (inclusiv neglijența), încalcare a taxei legale sau chiar dacî este previzibilă care rezulta din sau în legatură cu:

 • utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului nostru; Sau utilizarea sau încrederea în orice conținut afișat pe site-ul nostru.

Dacă sunteți un utilizator business, vă rugăm să rețineti că, în special, nu vom fi răspunzatori pentru:

 • pierderea profitului, a vânzarilor, a afacerii sau a veniturilor;
 • întreruperea activitații;
 • pierderea economiilor anticipate;
 • pierderea oportunității de afaceri, a bunăvoinței sau a reputației; Sau orice pierdere sau deteriorare indirecta sau consecventă.

Nu vom fi răspunzatori pentru niciun fel de pierderi sau daune cauzate de un virus sau orice alt material care poate infecta computerul dvs., programele de calculator, datele sau orice alte materiale aflate pe computer, datorita utilizării site-ului nostru.  Sau la descarcărea oricărui conținut de pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web conectate pe site-ul nostru. Www.iviexclusiv.ri nu are control asupra site-urilor asociate și nu iși asumă nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea aparea din cauza utilizării de către dvs. a acestora. Utilizarea de către dvs. a site-urilor conectate va face obiectul termenilor de utilizare ale fiecărui dintre aceste site-uri.

CONTRACTUL ÎNTRE DVS. ȘI ICS HAUTE COUTURE

Paginile site-ului nostru va vor ghida prin pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a plasa o comandă la noi. Procesul nostru de înregistrare a unei Comenzi vă permite să verificați și să modificați orice eroare înainte de a trimite comanda. Luați-vă timp pentru a verifica detaliile comenzii dvs. pe fiecare pagina a procesului de comandă și inainte de a plasa Comanda, deoarece nu veți mai putea modifica comanda după acest punct.

După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de la noi, de înregistrare a acesteia. Rețineti că acest lucru nu înseamna că comanda dvs. a fost confirmată. Toate comenzile sunt condiționate de disponibilitatea și acceptarea de către noi și vom confirma aceasta acceptare către dvs. prin trimiterea unui e-mail care să confirme ca produsul a fost expediat ("Confirmare de expediere"). Contractul dintre noi ("Contract") se va forma numai atunci când va vom trimite confirmarea expedierii.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comandă, de exemplu, daca nu putem obține autorizația de plată (în cazul comenzilor cu plata cu cardul) sau dacă suspectăm o activitate frauduloasă.

Toate produsele de pe site-ul nostru se croiesc pe baza comenzii, în fabrica noastră din România în funcție de stocul de țesătură disponibil. În cazul în care nu putem onora comanda dvs din cauze independete de noi, vă vom contacta și informa despre acest lucru.

Dacă ați plătit deja articolele, vă vom restitui suma integrală, inclusiv toate costurile de expediere plătite cât mai curând posibil.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza unei erori tehnice, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs. În conformitate cu prevederile OG 99/2000 actualizata, art. 17, nu pot fi vândute produse sub prețul de achiziție, în cazul vânzărilor promoționale.

Atunci când faceți o solicitare, vă veti asigura ca toate detaliile pe care ni le furnizati solicitand bunuri sau servicii sunt adevarate si exacte, ca sunteti un utilizator autorizat al cardului de credit sau de debit utilizat pentru a face cererea dvs. si ca exista suficiente fonduri pentru acoperirea costurilor acestora. Este responsabilitatea dvs. sa ne informati cu privire la orice modificare a acestor detalii cat mai curand posibil.

DREPTUL DVS. DE ANULARE A CONTRACTULUI

Dacă sunteți un client din Uniunea Europeană, veți avea, de asemenea, dreptul de a vă anula contractul cu noi și de a returna produsul/produsele prin orice firma de curierat, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. în cazul unei comenzi pentru un singur produs, dreptul de retragere începe în ziua următoare primirii Produsului. În cazul unei comenzi cu mai multe produse, dreptul de retragere incepe în ziua urmatoare primirii ultimului produs din comandă (daca podusele sunt livrate la date diferite). Dacă produsele sunt expediate în aceeași zi, dreptul de retragere începe în ziua următoare livrării produselor.

Pentru a vă anula comanda, trebuie să ne informați cu privire la solicitarea dvs. de anulare, adresându-vă echipei noastre de suport clienți la icshautecouture@gmail.com. Dacă doriți să ne scrieți cu privire la anulare unei Comenzi, vă rugăm să ne  menționați toate detaliile comenzii dvs. pentru a ne ajuta să vă identificăm comanda, inclusiv numele, adresa și id-ul comenzii.

Retineți că, dacă nu doriți să anulați întregul contract și doriți doar să returnați unele din produsele din comanda dvs., le puteți returna în conformitate cu politica noastră standard de retur.

Cele de mai sus nu va afectează drepturile legale.

TRANSPORT SI LIVRARE

ROMANIA: transport si tarife

Expediem pe întreg teritoriul României prin intermediul partenerului nostru SAMEDAY - pentru expedițiile naționale și pentru expedițiile în București.

Comenzile sunt expediate de luni până vineri. Comenzile plasate în weekend sau de sărbători legale sunt procesate ăn următoarea zi lucrătoare. Cu toate acestea, curierii noștri fac tot posibilul pentru a livra coletele în funcție de programul dumneavoastră. 

După înregistrarea unei comenzi, veți primi un e-mail automat care confirmă detaliile comenzii. Comanda dvs. va fi apoi procesata de echipa noastră și veți primi un e-mail de confirmare a expedierii. 

 

 

 

CONDIȚII DE RETUR:

Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea coletului asigurându-vă că:

 • Anuntați Ivi Exclusiv de intenția dvs. de retur.
 • Articolele trebuie returnate în termen de 14 zile de la livrare.
 • Articolele nu prezintă urme de purtare sau spălare (și nu prezintă semne de transfer de orice machiaj sau alte pete);
 • Articolele sunt în starea în care au fost primite, nu prezintă defecte. 
 • Costul returului trebuie plătit de client.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de scădea din valoarea returului cheltuielile necesare pentru recondiționarea produsului/produselor.

Potrivit legislației în vigoare (ordonanța de urgentă 34/2014) privind produsele achiziționate la distanță, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice din momentul primirii produsului să ne anunțați de intenția dumneavoastră de retur. Dreptul de retur este valabil atât în cazul persoanelor fizice cât și celor juridice.

Condiții în care trebuie să te încadrezi ,în funcție de natura produselor. Iată câteva condiții de respectat în cazul produselor vândute de magazinul nostru online :

1.Chiar dacă intuiești deja, prima și cea mai importantă regulă : -produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. De bun simț, nu? Așa cum le-ai primit , așa trebuie să le și returnezi ,în aceeași stare. Mai jos mai găsești și alte condiții de bifat atunci când ai ceva de returnat.

--Le-ai primit cu etichetă? Returnează-le tot așa . E important să fie eticheta inițială.

-Returnează produsul în cel mai scurt timp posibil pentru a evita să pătească ceva . Nu se acceptă produse asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate , cele care prezintă semne de uzură sau folosire și produsele cărora le lipsesc accesorii (pietre,perle,paiete,funde,flori,fulgi etc.).

-Produsul sau produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile și cadourile de care a fost însoțit, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit) fără pete ,rupturi ,spălate sau urme de purtare (deodorant,fard,fond de ten ,parfum etc.).

-Cum era și de așteptat, produsul returnat trebuie să fie același cu cel pe care l-ai trecut în formularul de retur sau despre care ai specificat (pe mailul icshautecouture@gmail.com) că va fi returnat.

 1. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului,acesta suportând taxele de transport.

Se recomandă utilizarea aceleiași firme de curierat utilizat pentru recepționarea produselor.

3.Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate,asigură-te că doar unul a fost desfăcut. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă nu sunt desfăcute,se presupune că deja ți-ai dat seama dacă mărimea sau modelul nu sunt potrivite.

4.Nu acceptăm returul dacă în colet se află alte produse față de cele de care am fost înștiințați sau diferite față de ce ați bifat în formularul de retur. După verificarea coletului ,preluarea returului va fi refuzată.

Obligații ale consumatorului în caz de retur  :

-Produsele sunt predate unei persoane autorizate-curier desemnat în maximul 14 zile de la primirea comenzii și după ce ați completat formularul de retur și/sau ați anunțat returnarea produselor pe mailul icshautecouture@gmail.com

-Consumatorul suportă costurile de returnare.

-Consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultate din manipularea acestora,diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea caracteristicilor și funcționării produselor.

- Nu trimite produsul fără să fie împachetat într-o cutie sau plic.

 

Completați formularul de retur primit în colet și puneți-l în cutie alături de produsul/produsele pe care doriți să le returnați.  

Vom rambursa prețul pe care l-ați plătit pentru articolele achiziționate de pe site-ul www.iviexclusiv.ro , luând în considerare reducerile aplicate în momentul achiziției. Rambursarea banilor se va face utilizâd aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o în momentul achiziției. Retururile primite în afara intervalului de timp menționat anterior nu vor fi acceptate.

În cazul în care ați optat pentru taxa de urgența și doriți să faceți retur, aceasta nu se returnează, decât în cazul în care comanda dvs nu a respectat termenul de 3 zile lucrătoare de realizare a produsului.

Cele de mai sus nu va afectează drepturile legale.

Retineți că această politică se aplică numai articolelor pe care le-ați achiziționat de pe site-ul  www.iviexclusiv.ro .Pentru articolele achiziționate din alte surse, va trebui să verificați politicile de returnare ale sursei aplicabile.

CUM COMAND

Puteți comanda de pe site-ul nostru prin:

 • crearea unui cont nou
 • conectarea la contul deja existent
 • fără a va crea un cont

Termenul standard de livrare este de pana la 14 zile lucrătoare, întrucât produsele se croiesc special pentru dumneavoastră, pe baza comenzii, în fabrica noastră din jud.Argeș. Dar dacă aveți nevoie ca produsele să ajunga rapid, avem un serviciu de urgenta in valoare de 50 lei pe care îl puteți selecta la checkout. Ne ocupăm cu prioritate de comenzile cu taxă de urgență, astfel încât aceastea să fie gata pentru expediere în 3 zile lucratoare începând cu ziua următoare plasării comenzii . Acest serviciu este nereturnabil în eventualitatea unui retur al produsului fizic.

CUM PLĂTESC

Puteți plăti folosind oricare din opțiunile:

 • În numerar, la livrare - sistem ramburs - valabil numai pentru comenzile efectuate in România. Numai comenzile cu maximum 1 produs pot avea opțiunea ramburs. Comenzile care depășesc 1 produs pot fi achitate numai online cu cardul.
 • Online, prin card.

Incepând cu al doilea produs, plata se face numai online cu cardul.

Detaliile pentru orice plată sunt confidențiale. Indiferent de metoda de plată aleasă, înainte de finalizarea unei comenzi, va trebui să bifați caseta pentru a accepta Termenii și condițiile noastre.

ICS HAUTE COUTURE permite ca plățile să fie efectuate în lei (RON). Puteți alege plata în oricare moneda indiferent de țara în care vă aflați, iar costul va fi convertit utilizând rata de conversie.

Dupa ce ați trimis cu succes comanda dvs., veți primi un e-mail automat de confirmare a acesteia. Comanda va fi apoi procesată de către echipa noastră.

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin de și împotriva oricăror revendicări, răspunderi, daune, pierderi, costuri și cheltuieli (inclusiv taxe legale) care decurg din orice încălcare a acestor Termeni și condiții de către dvs. sau orice altă raspundere care decurge din utilizarea de către dvs. a acestui site sau de oricare alta persoana care folosește contul dvs. IVI EXCLUSIV.

NOTIFICĂRI
Toate notificările pe care ni le trimiteți trebuie să fie transmise pe adresa: icshautecouture@gmail.com sau pe unul din conturile de Social Media  ATELIER IVI EXCLUSIV ( INSTAGRAM;FACEBOOK). Vă putem transmite și noi notificări fie la adresa de e-mail menționată în comanda înregistrată pe site-ul nostru, fie la adresa poștală pe care o furnizați atunci când plasați o comandă. Notificarea va fi considerată a fi primită și difuzată corespunzator imediat după publicarea pe site-ul nostru, la 24 de ore de la trimiterea unui e-mail sau la trei zile de la data postării oricărei scrisori.

SERVICIUL CLIENȚI
Cănd ne contactați cu o întrebare, un feedback sau orice alt comentariu, vi se pot solicita informații care de identificare precum nume, numar de telefon și adresa de e-mail. Colectăm aceste informații pentru a ne confirma identitatea și pentru a ne ajuta să răspundem prompt la întrebările dvs. sau să răspundem la comentariile și la feedback-urile dvs. Putem păstra aceste informații pentru a vă putea oferi suport pe viitor. De asemenea, putem utiliza feedback-ul, sugestiile și comentariile dvs. pentru a monitoriza și / sau îmbunătăți produsele sau site-ul nostru.

INFORMAȚII COLECTATE


 Site-ul www.iviexclusiv.ro colectează datele cu caracter personal ale Clienților și Utilizătorilor pentru a putea procesa comenzile online în condiții optime și a putea informa utilizatorii și clienții asupra modificărilor aduse site-ului.
Informațiile de care avem nevoie sunt următoarele: nume și prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare și numărul de telefon. Aceste informații pot fi folosite și pentru trimiterea de e-mailuri de marketing și pot fi prelucrate de către Furnizor pentru obținerea de statistici cu privire la numărul de utilizatori sau la modul în care aceștia navighează pe site. Colectarea și prelucrarea acestor informații ne ajută să îmbunătățim și să dezvoltăm site-ul nostru www.iviexclusiv.ro.  
Prin prezenta Politică de confidențialitate, Furnizorul și  www.iviexclusiv.ro informează Clienții și Utilizatorii asupra faptului că datele cu caracter personal ar putea fi trimise și către terți, către autorități competente sau către autorităti publice centrale, locale, în condițiile legii, la solicitarea legal justificată a acestora.
Magazinul online www.iviexclusiv.ro  garantează confidențialitatea datelor Clienților și Utilizatorilor și se angajează să nu transmită datele cu caracter personal către terți în alte condiții decât cele anterior menționate. De asemenea, Furnizorul se angajează să folosească aceste informații exclusiv în scopurile pentru care au fost introduse – procesarea comenzii, abonarea la newsletter – și pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

 

SCOPURILE COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Site-ul www.iviexclusiv.ro  poate fi utilizat și fără a ne transmite date cu caracter personal, însa acestea vor fi necesare odată cu plasarea unei comenzi sau în cazul abonării la newsletter. Datele pe care ni le furnizați vor fi stocate și folosite în următoarele scopuri:
1.Îndeplinirea și execuția contractelor de vânzare-cumpărare a produselor achiziționate de pe www.iviexclusiv.ro .
2. Răspunderea la întrebările și solicitările trimise de Utilizator sau Client către Furnizor.
3. Păstrarea evidenței interne.
4. Furnizarea de informații cu privire la produsele ICS HAUTE COUTURE, transmiterea de mesaje comerciale prin e-mail sau orice alt mijloc de comunicare electronică, transmiterea de informații cu privire la comenzile plasate pe www.iviexclusiv.ro .
5. Țmbunătățirea conținutului site-ului și personalizarea sa.
Datele dumneavoastră pot fi prezentate și prelucrate de personalul nostru din cadrul departamentului de marketing, pentru scopurile mai sus menționate.

 

PROTEJAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Furnizorul și www.iviexclusiv.ro se angajează să protejeze datele dumneavoastră cu caracter personal. Aceste informații pot fi trimise autorităților competente în scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități competente în scopul executării unor acțiuni justificate conform legii.
Datele furnizate de Clienți și Utilizatori sunt strict confidențiale și folosite doar în scopuri de afaceri de către Furnizor, pe baza contractelor încheiate între cele două părți și a Termenilor de funcționare a acestui site, respectiv Politicii de confidențialitate din această pagină.
Conform Legii 677/2001, aveți dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea, ștergerea sau modificarea datelor dumneavoastră colectate în sistemul nostru.

SIGURANȚA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Site-ul www.iviexclusiv.ro  folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, modificării sau folosirii improprii a informațiilor aflate sub controlul nostru.
Există însa posibilitatea ca de pe site-ul nostru să navigați pe alte pagini, prin legături rapide, iar asupra acelor pagini Furnizorul nu are niciun control și nu iși asumă nicio responsabilitate. Din momentul în care părăsiți site-ul nostru, responsabilitatea pentru protecția datelor personale vă revine în totalitate.

COOKIES

Prin accesarea site-ului www.iviexclusiv.ro  sunteți de acord cu plasarea modulelor cookie pe calculatorul dvs. Dacă nu acceptați cookie-urile, nu veți putea utiliza acest site. 

Utilizăm modulele cookie pentru a urmări sesiunea curentă de cumpărături, astfel încat dvs. să puteți continua să efectuați plăți în orice moment și să vă bucurați de o experiență online plăcută. Cookie-urile trebuie să fie activate în browserul dvs. pentru a putea adăuga produse în coșul de cumpărături și pentru a accesa informațiile despre contul dvs. IVI EXCLUSIV. Fără cookie-uri, funcțiile de bază precum adăugarea produselor în coș, păstrarea autentificării și checkout-ul nu sunt posibile și ar fi foarte dificil pentru un site web sa permită unui vizitator să adauge produse în coșul de cumpărături, să rețină preferințele utilizatorului sau detaliile de înregistrare pentru o vizită ulterioară.

Când vizualizați o pagină web, este posibil să stocăm anumite date pe computer ca pe un "cookie" care recunoaște automat calculatorul. Continuând să accesați site-ul nostru, sunteți de acord cu introducerea modulelor cookie pe computerul dvs. Aceste "cookie-uri" reprezintă informații sub forma de fișiere text foarte mici care sunt trimise de pe un site web la browser și stocate pe hard disk-ul utilizat al computerului.

Cookie-urile sunt informații sub forma unor fișiere text foarte mici, transmise către browser de pe un site web și stocate pe hard disk-ul computerului. Cookie-urile pot asigura o interacțiune mai rapida și mai ușoara între utilizatori și site-urile web. Spre exemplu, în momentul autentificării unui utilizator pe un anumit site web, datele de autentificare sunt stocate într-un cookie, iar ulterior utilizatorul poate accesa respectivul site fără sa fie nevoie să se autentifice din nou.

Cookie-urile pot stoca informații referitoare la produsele comandate de către utilizator pe site. De asemenea, cookie-urile pot oferi site-urilor web posibilitatea de a monitoriza activitățile online ale utilizatorilor și de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite în scopuri de marketing.

Pentru a va proteja confidențialitatea, cookie-urile nu stochează informații personale, cum ar fi numele, adresa sau detaliile de plată, dar oferă informații criptate pentru a ne ajuta la îmbunătățirea experienței dvs. pe site-ul nostru. Fiecare site poate accesa numai cookie-urile pe care le-a trimis către hard disk-ul dvs., nu si cookie-uri trimise de către alte site-uri.

Cookie-urile pot fi: cookie-uri strict necesare, cookie-uri de performanță, cookie-uri de funcționalitate și cookie-uri de marketing.

Site-ul www.iviexclusiv.ro  folosește cookie-uri care rețin date, cum ar fi numele de utilizator, parola și produse în coșul de cumpărături, pentru a urmări fiecare sesiune de cumpărături și pentru a îmbunătăți constant experiența online a utilizatorului.

CONTACTAȚI-NE

www.iviexclusiv.ro  va raspunde solicitărilor dvs. de a vă revizui datele personale, de a corecta, de a modifica sau de a șterge erori. Întrebările, comentariile și solicitările referitoare la acești Termeni și condiții trebuie să fie adresate departamentului de Suport Clienti la icshautecouture@gmail.com.